Talentontwikkeling

Jong talent

Willeke en Miranda zijn zelf ook jong begonnen in het vak van project- en change management. Nu inmiddels vele jaren verder helpen we graag jonge talenten die aan het begin van hun loopbaan staan. We weten uit ervaring hoe spannend het is om als junior te starten en waar je tegenaan kunt lopen. Met een talentprogramma op maat helpen we jonge project- en changemanagers hun weg te vinden in de organisatie en hun talent verder te ontdekken. Denk hierbij aan workshops en hands-on begeleiding in de praktijk. Met onze energieke en pragmatische aanpak helpen wij organisaties jong talent meer kansen te bieden en hun bijdrage in de organisatie te vergroten.

Nieuw talent

Willeke en Miranda hebben jarenlange ervaring met de ontwikkeling van (jonge) talenten en het begeleiden van medewerkers en coaching. We zijn intrinsiek gemotiveerd om (jonge) mensen met achterstand tot arbeidsmarkt zoals vluchtelingen te helpen. We hebben oog voor het vinden van talenten en kwaliteiten bij mensen. De afgelopen jaren hebben we in samenwerking met Untapped Talents al diverse talenten met een vluchtachtergrond geholpen aan werk.

Ons doel is onze kennis en kunde overdragen aan een nieuwe generatie, afstanden te verkleinen en kansen bieden, mensen helpen en verbinden. Een kans voor veel organisaties in deze krappe arbeidsmarkt.